A Year Without a Post

Agak shock pas iseng buka blog ini, ternyata udah hampir setahun idak pernah post lagi yo hahaha..

Maaf yawh, kemaren mulai sibuk skripsian dll, terus sibuk kerjo, sampe lupo kalo ado tanggungjawab lain di sisi dunia yang ini hihihi..

You’re the other side of my life that I don’t want to forget..

All the bad and the good things that happened in our time together, and you will always be my reminder that we have done everyday at that time, full of joy, and also tears hahaha..

Semua fase yang kito alami, sebagiannyo ado dokumentasinyo disini..

Yah walaupun dak biso ngingetin secara keseluruhan, tapi fase-fase yang paling lucu tuh ado disini..

Dari mulai kebencian samo mata pelajaran, guru, sampe ke adek kelas (read : gorcok), dll..

Kebahagiaan-kebahagiaan kecil yang lucu, cinto monyet, tulisan alay, post yang masih pake bahasa alay dan singkatan-singkatan..

All the phase is written here..

And when I keep clicking the older pages of this blog, I re-read all the post, it feels like I recalling my memory back..

Nyadar dak woy, terakhir status kito anak SMA tu udah lebih dari 5 tahun yang lalu?

Berarti kito udah kenal sejak 8 tahun yang lalu kan yo?

Cepet nian rasonyo..

Tulisan aku makin campur aduk bahasanyo, maaf yoooo..

Keknyo dak ado berkembang kemampuan nulis dan berbahasa aku, hahaha

Tapi dakpapolah yo daripada dak ado yang nge-post samo sekali..

I miss you so much, Cacuca :*

All of you…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s